Fotbollsresa till Milano i Italien

milano-i-italien

I vår kommer jag att resa med några polare ner till Milano för att se Milan spela 😀 De är väldigt fotbollsintresserade och jag kan inte påstå att jag själv är ointresserad men samtidigt ligger jag inte i samma liga som dem.

Jag tycker dock resan ska bli jätterolig och jag kommer passa på att njuta av Milano på alla sätt jag kan. Fotbollsmatchen kommer bli sjukt häftig för jag har bara varit och kollat på en match med Malmö FF för många år sedan och jag tror ju detta är en helt annan upplevelse.

Vi var inne och tittade på sidan Hotell Milano som är typ en reseguide fast helt inriktad på hotell i Milano. Vi hittade ett riktigt schysst boende i de centrala delarna. Ett 4-stjärnigt boende för endast 900 kronor per natt. Vi är totalt fyra stycken som reser så vi kommer dela upp oss i två rum.

Men 450 kronor per person och natt får jag ändå säga är riktigt trevligt pris. Hotellet såg sjukt nice ut på bilderna också med spaavdelning, gym, gratis Internet och fin standard på både hotellrummen och de allmänna utrymmena. Men vi får väl se om hotellet lever upp till bilderna vi väl anländer.

Jag kommer nog passa på att shoppa en hel del när jag är i Milano och vårt hotell ligger inte allt för långt ifrån den stora gallerian där så många modebutiker finns.

Detta kommer bli en resa att minnas… Om vi inte festar för hårt dvs.