Skillnader mellan slushmaskiner

Känner du till Ice Slush, eller Slush som det kanske främst kallas? Du vet de där drinkarna fulla med is och där det känns som man dricker krossad is smaksatt med något gott och lämpligt?

Jag har varit sugen på att köpa en slushmaskin som kan göra detta på ett vettigt sett. Jag har nämligen tittat på att göra det förhand men det är mycket svårt och man bör han någon form av maskin för detta.

Det finns ganska ”billiga” slushmaskiner att köpa men jag misstänker att de är ganska dåliga och långsamma. Jag skulle vilja ha en större maskin som kan göra Slush till fler personer.

Jag har varit inne och jämfört slushmaskiner och kommit fram till att det egentligen finns två typer. Den ena är avsedd för hemmabruk och klarar av att göra slush till ett par portioner. Sen finns det större och mer professionella slushmaskiner som t.ex. restauranger, kiosker och liknande kan använda.

Däremot går det även att hyra slushmaskiner vilket öppnar upp för att det faktiskt går att bjuda ett större sällskap på Ice Slush. Det hade inte varit något problem att hyra in en slushmaskin som kan göra 3 olika smaker och upp mot 100 stora portioner.

Vill du lära dig mer om slushmaskiner och Ice Slush så spana in dessa länkar: