Resan till Milano var bra

Shopping-i-Milano

Resan till Milano som jag pratade om i mitt förra inlägg blev väldigt bra och även om detta inlägg kommer lite sent så är det bättre det än aldrig 🙂

På bilden ovan ser du Galleria Vittorio Emanuele II som jag nämnde att jag skulle shoppa i och visst gjorde jag det. Jag shoppade nog nya kläder för ca 6 000 kronor så nu blir det att hålla igen i några månader så kostnaden för kläder sprids ut lite.

Milano är verkligen en trevlig stad och perfekt resmål för en Weekend på 3-4 dagar för värme, shopping och avkoppling. Är man väldigt sugen på att ta del av stadens historia och besöka sevärdheter så är det svårt att bli rastlös på den biten.

Fotbollen är dock en stor del av Milano och man känner och blir påmind om att staden är en av alla fotbollscentrum i Italien och Europa. Helt klart en stad värt att besöka.